Sală de aşteptare şi recepţie Denta Film Cluj-Napoca

Sală de aşteptare şi recepţie Denta Film Cluj-Napoca

DENTA FILM: radiologie dentară digitală 3D Cluj-Napoca.

Cabinetul de radiologie dentară s-a deschis în 2002, în Cluj-Napoca. Acesta este specializat în servicii de radiologie dentară digitală. Laboratorul de radiologie dentară Denta Film oferă pacienților săi un set complet de servicii de imagistică, într-o singură locație, aflată în cartierul clujean Mărăști (str. Aurel Vlaicu, nr. 4).

Cu o experiență de aproape 15 ani în domeniul radiografiei dentare, cabinetul de radiografie dentară îți oferă garanția unor servicii stomatologice de calitate. Cabinetul are în componență o echipă cu înaltă pregătire profesională și dispune de dotări moderne (computer tomograf).

CBCT-ul (computer tomograf cu fascicul conic) permite vizualizarea în plan tridimensional a zonelor scanate. Întreaga procedură este de scurtă durată, iar gradul de expunere la radiații în acest caz este echivalentul unui status dentar complet RX. Tehnologia CBCT este considerată în prezent printre cele mai versatile instrumente de investigații medicale.

 Denta Film

Denta Film

De ce să alegeţi Denta Film?

Politica noastră este de a avea grijă de sănătatea pacienţilor noştri.
De aceea, aparatura de ultimă generaţie şi personalul calificat oferă pacienţilor noştri servicii de imagistică dentară şi maxilo–facială la cea mai înaltă calitate.

Aparatul de ultimă generaţie, are un timp de expunere foarte scurt, comparativ cu aparatele clasice. Acest lucru este un beneficiu pentru pacienţi pentru că radiaţiile sunt de mică intesitate.

 Denta Film

Denta Film

Lasaţi un răspuns

Your email address will not be published.